För att göra boomba.se bättre och mer personligt använder vi cookies och andra hjälpmedel för trafikmätning och optimering av sidinnehåll, samt till att målinrikta marknadsföring. Genom att klicka på CLOSE godkänner du cookies.

close

Trådlös flerrumshögtalare | 15 W | Wifi | N-Play Smart Audio

55,00 € Spara 10,00 €
60,00 €
Inkl. moms
Built-In Lithium-Ion
Kvantitet
Levereras inom 1-5 dagar

Smart teknik och anslutning
Den här trådlösa högtalaren (Wi-Fi) med inbyggd lampa och klocka gör det enkelt att ta med ljus och musik var du än befinner dig. Den ingår i Nedis® N-Play-serien och ger en ljudupplevelse i flera rum som kan kontrolleras med ett knapptryck.
Högtalaren kan användas som ett fristående tillägg eller paras ihop med andra anslutna högtalare med hjälp av vår intuitiva app som medföljer – skapa och fjärrstyr ett ljudsystem i flera rum.
Ett fylligt ljud
Med en toppeffekt på 15 W är det här inte någon liten pryl eller leksak, utan en högtalare som ger ett fylligt, rejält ljud.
Sex timmars speltid
Det inbyggda 2000 mAh-batteriet ger upp till sex timmars uppspelningstid mellan laddningarna.
Ta kontrollen med din enhet
Dessutom är det enkelt att använda N-Play-appen för att ta kontrollen över den här och andra anslutna högtalare från din smartphone eller surfplatta när du har anslutit den till din trådlösa router.
Få ett ljudsystem i flera rum
Nu börjar det roliga: du kan para ihop den här trådlösa högtalaren till andra högtalare i hela huset och strömma musik via Spotify, iHeartRadio och andra tjänster. Anslut till Wi-Fi för att lyssna på musik var du än befinner dig i huset.
Om Nedis® N-Play-serien
Vi förväntar oss mer från våra högtalare i dag: vi vill fortfarande ha fantastiskt ljud och vi kräver fortfarande en snygg design. Men vi efterfrågar alltmer anslutningsmöjligheter och kontroll.
Välkommen till nästa generationens högtalare.
Nedis® N-Play-serien erbjuder smarta högtalare som låter och ser bra ut, men som också gör att du kan styra musiken i många olika rum genom att para ihop högtalarna för att skapa fantastiska musikupplevelser.
Med den lättanvända appen får du trådlös och direkt fjärrkontroll över musiken i alla rum. Och Bluetooth, Wi-Fi, Qplay och Linkplay erbjuder olika smarta sätt att koppla upp högtalarna och ta få kontroll i flera rum.

läs mer >>                                       

Egenskaper

               

• Kraftfull trådlös högtalare – som också är ett dimbart ljus och dimbar klocka
• Bärbar högtalare – ger upp till fem timmars uppspelningstid mellan laddningarna
• Lättanvänd app som gör det möjligt att fjärrstyra – via en smartphone eller surfplatta
• Kan paras ihop med andra högtalare – så att du kan låta kreativiteten flöda
• Stödjer strömningstjänster som Spotify – så att du kan vidga dina musikaliska vyer


SPWI5510GY
10 objekt